TNS BRISTOL OFFICE MAKEOVER

As part of our office makeover for TNS Bristol we were tasked with injecting visual impact into a dull corridor space in addition to a tired looking reception area and boardroom. Our Tension Fabric System was featured in all of these areas in order to clad unsightly partition walls which were unsuitable for the application of our pasted seamless wall murals. The brief was a challenge but as usual at URBANGRAFIK we were well up for it – so bring it on!

Tension Fabric is perfect for disguising problem walls and can provide uninspiring workspace interiors with a new lease of life. The added benefits of Tension Fabric are that once the system is in place the graphics are interchangeable, machine washable and it even has acoustic dampening properties.

Here's some of the Before & After shots detailing some of the changes we made in the space:


Before & After: TNS BRISTOL

RECEPTION BEFORE
Uninspiring Reception Area featured a partition with outdated branding.

RECEPTION AFTER
We used vibrant Tension Fabric Walls to clad around the outdated partition removing the need for any building work.


RECEPTION BEFORE
The uninspiring Reception Area lacked branding and any visual impact with blank surfaces being a missed opportunity.

RECEPTION AFTER
We used door graphics on storage walls and bespoke seamless wall murals of local landmarks and incorporated elements from the company's recent rebrand.


CORRIDOR BEFORE
This dull corridor lacked branding, visual impact and clear room naming.

CORRIDOR AFTER
We provided branded door graphics and bold room naming on window film matching the colour palette provided in the company's new brand identity guidelines.


CORRIDOR BEFORE
The view down the corridor was unwelcoming for both visitors and staff.

CORRIDOR AFTER
Images of striking local landmarks on Tension Fabric were featured alongside branded door graphics to provide a much better impression when entering the office.


BREAKOUT AREA BEFORE
A small Breakout Area for visitors and staff was again uninspiring.

BREAKOUT AREA AFTER
We made use of dead space by featuring vibrant street art graphics on double doors and on Tension Fabric either side to complete the new improved look.


CORRIDOR BEFORE
The view of the other side of the corridor on the way out was dominated by outdated wooden doors and blank wall space.

CORRIDOR AFTER
We refurbished the outdated doors with branded door graphics and continued the theme of local landmarks on Tension Fabric along the whole elevation.


BOARDROOM BEFORE
A large wall in the boardroom was another missed opportunity just waiting for the URBANGRAFIK treatment!

BOARDROOM AFTER
An impressive statement wall was introduced with a night shot of Bristol on Tension Fabric providing a much more stimulating environment in which to hold meetings.